Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Festés - Mázolás

Több mint egy éves szakmai tapasztalattal vállalunk festés és mázolási munkálatokat. Falak festését-mázolását, glettelését, javítását vállaljuk az egész ország területén. Úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a gyors és minőségi munka végzés, éppen ezért dolgozunk mi így!


Ötletek és javaslatok

Szobák festését érdemesebb nyári hónapokban megejteni mivel a meleg levegő miatt gyorsabban száradnak a falak. A festés előtt fontos felmérnünk, hogy hányadik réteg lenne ez a falon. Ha már 4-5 réteg fent van akkor első lépésként ezeket teljesen le kell vakarnunk annak érdekében, hogy az új réteg tökéletesen fennmaradjon.


Forduljon hozzánk bizalommal!

A szobák falainak megújítása hatalmas jelentősséggel bírnak a hangulatunkra, így időről-időre érdemes megejteni egy festést, melyhez Önnek egy szakemberünkre van szüksége aki tökéletes minőségben, igényesen kivitelezi azt. Gyors és minőségi munkát adunk ki a kezünk közül, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött!

Kérjen ajánlatot tőlünk!

Ingyenes felmérés, biztonságos stabil, gyors munkavégzés és korrekt árak jellemeznek minket. Az egész ország területén vállalunk munkát!


The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)