Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

A gipszkartonról:

A gipsz teljesen semleges, illatmentes és nem éghető és nem mérgező anyag. A belőle elkészült gipszkartonok kiváló komfortérzetet bisztosítanak meleg tapintásuk miatt és kiválóan alkalmasak acél és fa szerkezetek burkolására.

Porózus szerkezete miatt szükség esetén képes felvenni a levegő páratartalmát, melyet száraz idő esetén visszaszivárogtat a levegőbe, biztosítva ezzel a kiegyenlítettséget.


A gipszkartonozás előnyei:

A hagyományos szerkezetekhez képest olcsóbb. Ráadásul mivel nincs nedvességtartalma a szerelés után nincs kiszáradással kapcsolatos várakozási idő így azonnal festhető is. Ráadásul nagyon kevés hulladékkal jár a szerelés így a takarítás minimális.

A gépészeti és villanyszerelési vezetékeket el lehet vezetni az álmennyezet felett és a falakban is. A gipszkarton fal könnyed súlya miatt szinte bárhova beépíthető, olyan helyekre is, ahol a fal építése nem kivitelezhető.


Gipszkartonozási megoldások:

A gipszkartonozásnak számos típusa van például: Állmennyezet gipszkartonozás, válaszfal gipszkartonozás, előtétfal gipszkartonozás, szárazvakolat gipszkartonozás...

Kérjen ajánlatot tőlünk!

Ingyenes felmérés, biztonságos stabil, gyors munkavégzés és korrekt árak jellemeznek minket. Az egész ország területén vállalunk munkát!


The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)