Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Időszerű a lakásfelújítás? 

Nem tudja, hogy álljon neki? Ami a tény, hogy ha rosszul csináljuk, a lakásfelújítás 90%-a, a kelleténél több pénzt visz el. Mind ezek tetejébe, az elvégzett munkák színvonalával is akadnak gondok.

Mi a célja a lakásfelújításnak?

Éppen ezért a lakásfelújítás munkálatait mindig a cél meghatározásával kell indítani. Mi nem funkcionál a lakásban, mi az, amin változtatni szeretnénk, milyen elképzeléseink vannak a terekkel kapcsolatban stb. Ezeket, érdemes papírra is vetni.

Lakásfelújítással kapcsolatos leggyakoribb hiba

A legtöbb ember, ott rontja el, hogy a stílusuk nem biztos, hogy belefér a pénztárcájukba, vagy az idejükbe. Így a másodig központi kérdés a költségvetés. Kevesebb csalódás éri az embert, ha előre meghatározza meddig is ér az a „takaró” és ahhoz szigorúan tartja is magát. Azt azért érdemes tudni, hogy bármennyit is szánunk rá, mindig lehetne még többet. (Ezért ne csábuljunk el!) A lakásfelújítás harmadik és talán legfontosabb kérdése, az az, hogy ki végezze majd a munkát? A jó szakember, mondják, aranyat ér. Esetünkben, súlyos pénzeket. Így, igen körültekintő módon kell kiválasztani a megfelelőt.

Ha minden megvan!

Ha mind ez megvan, a cél, a költségvetés, és a megfelelő munkaerő, akkor kezdődhet a munka. Nekünk már csak élvezni kell az új otthonunk atmoszféráját. Ugye, nem is olyan nehéz?