Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Hogyan kezdjem? 

Ha már eldöntöttük, hogy klímaberendezésünk lesz, a következő kardinális kérdés a beszerelése lesz. Számos kétely és bizonytalanság merül majd fel bennünk, főleg a tévhitek miatt. Milyen állapotban lesz a lakás a szerelés után? Mikor készül el? Biztosan működni fog? Hol lesz a legjobb helye a lakásban? És még sorolhatnám, de ekkor kell keresni egy megfelelő szakembert, illetve kivitelezőt, akik megnyugtatnak bennünket, minden kérdést illetően.

Tudnivalók a beszerelésről!

Az átlagos klíma beszerelési munkaideje, 4-5 óra. A lakást abszolút rendben kapják vissza a megrendelők, hiszen ez azért nem egy lakásfelújítás, hanem jó esetben egy precíz klíma beszerelés, ami nem jár vakolat leverésével. (Természetesen, minimális takarítás azért szükséges!)

Sok költségekkel jár?

Nyilván, mint, minden szolgáltatás esetén itt is igen különbözők az árak színvonala. Azért meg lehet találni, amiért reálisan jó minőségű munkát fogunk kapni. Persze, azért ne felejtsük el, hogy a szakképzett munkaerőt meg kell, vagyis érdemes megfizetni. És az eszközök is költségbe kerülnek (pl.:a csövek). Inkább egyszer fizessünk többet, mint többször kevesebbet, , a nem megfelelő beszerelés miatt.

A választás…

A minőségi klímák tulajdonsága, hogy rendkívül üzembiztosan és hosszú éveken át is megbízhatóan képesek ellátni a feladatukat.
A kivételezőkben is érdemes a legjobbat választani. A megbízhatóság és precíz munka sok bosszúságtól kímél majd meg minket, így nyugodtan élvezhetjük az új klímánk látványát és hatását.