Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Klimatizáljunk már építkezés előtt!

Aki most építkezik vagy építkezés előtt áll, érdemes megejtenie egy "klíma előcsövezést", hiszen ezzel megkönnyítheti nem csak saját komfortját, hanem szerelőink munkáját is, hogy ne kelljen újra szétfúrni lakását, illetve a szobák falain se éktelenkedjenek a műanyag csatornák; bizony egy klíma beillesztése utólag már elég kényelmetlen munkálatokkal járhat. Az építkezés ezen szakaszában még a klíma előkészítések költségei is szinte elenyészőnek számítanak.

Átlagosan 3-4 m csövezési távolságot kell figyelembe venni, mely alig haladja meg a harmincezer forintot, ha készülékenként, munkadíjjal, anyaggal együtt számoljuk. Ha nem aktuális házépítés kapcsán a beszerelés, házfelújítás alkalmával is beszerelhetőek a berendezések.

Mielőtt beszereltetnénk egy klímát, gondos előkészületek szükségesek a munka kivitelezéséhez

1. A kültéri és beltéri egységek helyének kiválasztása.
2. A csövezési nyomvonalak kijelölése.
3. Esetleges bontásoknál különféle módszerek megválasztása.

Ha eldöntöttük, hogy melyik helyiségeket szeretnénk klimatizálni, illetve milyen funkciót fog betölteni a klíma otthonunkban, már időben kialakíthatjuk házunk szerkezetkész állapotában csővezetékek illetve a hozzájuk tartozó klímaberendezések helyét.
A klíma kiválasztásánál gondolkodhatunk mennyezeti, padlóra állítható, oldalfali, vagy akár központi klímarendszer kiépítésében. Mivel a split klímák kialakításukban és méreteikben eltérhetnek egymástól, praktikus lehet, hogy a berendezés a szerelés megkezdésekor már rendelkezésünkre álljon, így szakembereink pontos méretekkel tudnak dolgozni.

Érdemes elkezdeni a munkát ugyanazzal a klímacéggel

A tervezéstől a klíma bekapcsolásáig kialakul egy eladó-vevő viszony, mely megkönnyíti a továbbiakban az esetleges javítási, karbantartási folyamatok munkálatait. Ezért mindenképpen legyünk előrelátóak, hiszen egy jól megválasztott céggel gyerekjáték lehet a klímabeszerelés és karbantartás.

Mit nyújtunk Önnek?

- Klimatizálási tervek készítését,
- Szaktanácsadást (helyszíni felmérés alkalmával),
- Társas-és családi házak komplett előcsövezését,
- Split klímaberendezések forgalmazását 5-10 év garanciával,
- Klímáink szakszerű telepítését, felszerelését élettartam garanciával,
- A berendezések éves karbantartását, fertőtlenítését, esetleges hiba javítását.