Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Történetük

A Gree klímák először 1991-ben kezdték meg gyártásukat a kínai Zhuhai-ban. A kitartó kutatás-fejlesztéseknek, valamint az újabb és újabb gyártási technológiák bevezetésével mára már a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető gyártójává nőtte ki magát. Ezek az adatok évi több mint 10 millió darab klíma előállítását mutatták ki. A lakossági-és ipari felhasználású Gree klímák 20 típusba sorolva több mint 3000 modellt számlálnak.

A magyar klímaértékesítési piacon kiterjesztett garanciavállalással 2002 óta vannak jelen.

A digitális technológia a klimatizálás területén is számos új megoldással rukkol elő, ilyen egy közül a Gree által kifejlesztett és bemutatott okos telefonnal irányítható inverteres klíma. A fejlesztők szerint erre azért van szükség, mert gyakori probléma, hogy rohanó világunkban a klíma bekapcsolva marad így feleslegesen, akár napokig is hűtheti a kihasználatlan állapotban lévő lakást. Aki az egyszerű kattintást válassza, elég csak letöltenie a Gree Smart okostelefonos alkalmazást és a világ bármely pontjáról nyomon követheti, vezérelheti klímáját.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő klímaberendezést?

Klíma vásárlása előtt nagy figyelmet fordítsunk teljesítménybeli funkciójukra! Felesleges a szükségesnél nagyobb teljesítményű klímát választani, hiszen a nagy légnyomással rendelkező berendezésekkel sem érhető el nagyobb hatékonyság, mint bármelyik áron aluli termékkel.
A tapasztalat inkább azt mutatja, hogy a nagyobb berendezések sokkal inkább a pénztárcát és kényelmünket terhelik, illetve nagyobb zajt és fogyasztást is okozhatnak. A helyiség adottságaihoz illeszkedő klíma hosszabb ideig üzemel és jóval gazdaságosabban is működik.

Kínálatunkban az alábbi Gree klíma típusok közül válogathat;

- Inverteres mono oldalfali split klíma,
- Multi inverteres oldalfali split klíma,
- Párátlanító készülék, légtisztító,
- Mobil klíma.