Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Minden ami Daikin

Meg szeretné tudni, mitől olyan híresek a Daikin klímák? Mi az oka annak, hogy a Daikin klímákat tartják, mind kialakulása, mind elterjedésük szempontjából a hazai és nemzetközi piacokon a légkondicionálók csodájának? Most megtudhatja!

Történetük

Daikin magyarországi képviseletét 1991-ben hozták létre. Kimagasló energiahatékonysággal rendelkező és magas színvonalú levegő-víz és levegő-levegő hőszivattyúkat, valamint klímaberendezéseket és folyadékhűtőket forgalmaznak lakossági, kereskedelmi és ipari alkalmazásokra.

Az ipari területen továbbá kereskedelmi hűtést biztosító berendezéseket is kínál (hűtés - fűtés - kereskedelmi hűtés, mélyhűtés), valamint levegős és vizes folyadékhűtőket.

A Daikin nemzetközi értékesítési stratégiája részeként az eddig McQuay márkanév alatt értékesített termékeket 2013. április 1-től immár Magyarországon is Daikin névvel forgalmazzák tovább.

Az európai piacra készülő berendezések közel 80%-át Európában gyártják (Belgiumban, Csehországban és Olaszországban). Japánban fejlesztik és gyártják a gépek elektronikáját, a kompresszorokat és a hűtőközegeket is.

A belgiumi Oostende-ben lévő kutatás-fejlesztő központban folyamatosan azon dolgoznak, hogy az európai éghajlati sajátosságoknak megfelelő rendszereket fejlesszenek.

Termék portfóliónk négy, egymástól jól elkülöníthető pilléren nyugszik, mely jól mutatja a Daikin sokoldalúságát:

- Optimális fűtési megoldások levegő-levegő hőszivattyúval (lakóépületekbe és kereskedelmi létesítményekbe) és levegő-víz hőszivattyúval (lakóépületekbe, opciós használati meleg vízrendszerrel),

- Direkt elpárologtatós légkondicionálás lakóépületekben és kereskedelmi létesítményekben,

- Hűtés- és légtechnikai rendszerek ipari és irodaházi alkalmazásra,

- Közepes- és alacsony hőmérsékletű kereskedelmi hűtés a kiskereskedelem számára (szupermarketek, benzinkutak stb.).