Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Bevezető a Midea klímákról

Míg az iparnak szánt termékválasztékot bővítette a gyártó, addig a lakossági és kereskedelmi készülékek piacán nagyobb teret kaptak az inverteres készülékek. A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciával és megbízható háttértámogatással. A termékeket jó minőségük és ár/érték arányuk tette az egyik legkedveltebb és legszélesebb választékkal rendelkező márkává.

Midea klímák története

A cég 1980-ban lépett a háztartási gépek piacára. 1981-ben már Midea néven gyártotta termékeit, mely 2003 óta van jelen klímatechnikai termékekkel a magyar piacon. Jelenleg belföldön és külföldön már egyaránt kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik.
A Midea központja Shunde. Kínában a Midea rendelkezik a legnagyobb termelési kapacitással a légkondicionáló, mikro-, és háztartási gépek, valamint konyhai eszközök gyártói között. Fő termékei a lakossági és kereskedelmi légkondicionálók és számos háztartási berendezések.
2007-ben a felmérések szerint a legértékesebb kínai márkák közül a 7. helyet érte el a Midea, míg Guagdong tartomány top 100-as ranglistáján a 3. helyezést érte el.
Miközben folyamatosan sikerült fenntartania a gyors fejlődést, a Midea emellett aktívan hozzájárult a helyi gazdaság fejlesztéséhez is.
Klímaberendezései idehaza is nagy sikert arattak, azóta is az egyik legkeresettebb márka mind ipari, mind lakossági felhasználók körében.
Midea klímák megbízhatósága- az új technológiás Midea Blanc

A Midea gyártású MDV klíma a piac egyik legjobb terméke, a felszerelt nagyjából 1000 darab klímából egynél sem kellett még egy csavart sem meghúzni az elmúlt két évben, amióta bevezették a hazai piacra ezt a terméket.
Az új Midea Blanc széria kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A++ energiahatékonysággal rendelkezik. A multi klímák esetében a legjobb választások közé tartozik, szélesen kombinálható kültéri és beltéri egységekkel.
A Midea gyártású klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések közé tartoznak a megbízhatóságuk miatt.

Miért szeretjük MI a Midea klímákat?

 Elsődleges szempont, amiért szeretjük ezt a terméket azaz, hogy nagyon ritkán kell szervizelni a Midea klímákat,
 Robosztus és időtálló a kialakításuk,
 Alkatrészt nagyon könnyen és gördülékenyen lehet beszerezni hozzájuk a forgalmazótól,
 Meggyőző a gyár által vállalt, a klíma piacon kiemelkedő 5 éves gyári garancia, amit regisztrációval lehet érvényesíteni.

Ha Önnek is egyik kedvenc klímaberendezése lett a Midea klíma, keressen fel bátran Bennünket és segítünk a választásban.