Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Klíma öntisztítási funkció 

1. Automatikus klímatisztítás
Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penészmegtelepedését. A klímakészülékek szagának fő oka, a hőcserélőn megtelepedő penész.
Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén.
2. Elektrosztatikus légtisztító klíma
A gyártók az elektrosztatikusságot felhasználják légtisztításra.

Negatív töltésű ionokat bocsájtanak ki a klímaberendezések, ezek az ionok hozzátapadnak a porhoz és vírusokhoz. Amikor a levegő visszakerül a klímához, akkor az abban lévő pozitív összeszedi őket, majd megsemmisíti.

3. Plasma légtisztító rendszer

Egyes gyártók a Plasma légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a klímák
sterilizáló hatását.
Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer még hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt, különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, ezáltal hatékonyan sterilizál.

4. Ionizátoros klíma 

Az ionizátoros klíma funkciójának aktiválása után a légkondícionáló negatív ionokat generál, melytől szobájának levegője hamarosan megtelik negatív ionokkal, olyan érzés lesz, mintha egy szökőkút vagy egy vízesés költözött volna a lakásába.

Hasznos tippek automatikus klímatisztítás esetén

1. Ha megnyomja az automatikus tisztítás gombot, hűtés üzemmódban működésbe lép a funkció. 30 perc alatt az auto Clean kiszárítja a klímakészülék belső felületét.
2. Ha nincs ilyen funkció az Ön klímájában, kikapcsolás előtt ventillátor
módban járassa a klímát legalább 1 órát és csak ezután kapcsolja ki teljesen. Vagy kapcsolja át 5 - 8 percig fűtés üzemre +30°C beállítással kis ventilátor fokozaton. Ezután járassa a ventillátort 30 percig, így a hőcserélő után a csepptálca is kiszárad.
3. Ha nem szeretne ennyit várni, akkor állítsa be az időzítő funkciót a klíma automatikus kikapcsolásához fél - 1 óra után.
Reméljük segítettük Önnek ezekkel a hasznos tippekkel, melyek a mindennapokat most már megkönnyítik.