Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Ugrás a fő tartalomhoz Vezérlőpult Rendszer Felhasználók Menük Tartalom Komponensek Bővítmények Súgó Felhasználói menü Villám Klíma Villám Klíma Cikkek: Szerkesztés Itt kezdődik a fő tartalom Mentés Mentés és bezárás Mentés és új Mentés másolatként Bezárás Súgó Cím * Klímaválasztás Álnév klimavalasztas Tartalom Képek és hivatkozások Beállítások Közzététel Szerkesztés képernyő konfigurálása Engedélyek

Rengeteg márka közül lehet választani, de nem mindig érdemes azt választani, ami ismerősen cseng. Egy gyártó lehet, hogy kiemelkedő minőséget képvisel telefonok vagy számítógépek gyártásában, ugyanakkor lehet kevésbé sikeres klímaberendezéseivel. Egyik sem feltétlenül jó vagy rossz, hiszen rengeteg modellt találhatunk meg bármely márka palettáján. A kiváló termék az egyik alapköve a kiemelkedő szolgáltatásnak.

Melyik klímát válasszam?

Fujitsu

A Fujitsu szinte egyedülálló a piacon, akár 10 év garanciát kínál lakossági berendezéseire.
Ugyan a minőség árát megkérik és nem a legolcsóbb kategóriába tartoznak, de egyre többen választják a tartós komfort és a szép design miatt a Fujitsu készülékeit.
Fűtésre is megfelelő megoldást nyújtanak egyes modellek, akár -20°C-ban is megbízhatóak.
Split klímák mellett a Fujitsu Waterstage hőszivattyúk is elterjedtté váltak, ezeknek a rendszereknek köszönhetően otthonukban nem csak a hűtést és a fűtést, de a használati melegvíz ellátást is biztosítják.

Daikin

Ha klímavásárlás előtt áll, biztosan hallotta már ezt a nevet. Jobb referenciával rendelkező klímagyártó nem igazán létezik.
Nem csak készüléket gyártanak, de hűtőközeget is, sokan azt mondják, hogy a Daikin "a klímák Mercedese".
Ha egy 20 éves modellbe futunk bele is könnyedén kapunk robbantott ábrát és akár alkatrész utánpótlást, így tényleg az egyik legjobb döntés lehet, ha hosszú távra tervez.

Panasonic

A Panasonic név sem lehet ismeretlen, hiszen ők is rengeteg dolgot gyártanak, klímában is az élen járnak.
Az elsők között váltották a teljes termék palettát R32 hűtőközeg üzemű berendezésekre, emellett a Nordic Etherea készülékük kiemelkedően jó fűtési tulajdonságokkal rendelkezik.
Megbízható, tartós készülékeik minden évszakban megfelelő hőmérsékletet biztosítanak.
Az utóbbi években inkább a hőszivattyúk fejlesztésére gondoltak, azonban komoly modellfrissítés nem történt a split klímák tekintetében.

Gree

A Gree az egyik legnagyobb kapacitással rendelkező klímagyártó a világon.
Saját termékeik gyártása mellett népszerű licenc termékekkel rendelkeznek, melyeket más országokban más-más márkajelzéssel értékesítenek.
Több wifis készülék is van a palettán, könnyen, jól kezelhető alkalmazással.
Fűtésre szintén megfelelő megoldást nyújthat megfizethető áron a Comfort X és Amber split klímájuk, bár valamivel magasabb zajnyomás szinttel rendelkeznek ezek a beltéri egységek mint a csúcs modell.
A terméktámogatás itt is kiemelkedő, a termék ellátás is megfelelő volt az elmúlt évekre nézve.

Mitsubishi Electric

Egyszerű, szép, egyedi. Minden igényt kielégít, a dizájnos Zen sorozattól az egyedülálló dupla terelőlapátos Deluxe sorozatig mindenki megtalálja a számára megfelelő készüléket.
Ha fűtésre keresünk klímát és rááldozunk egy kicsit többet a dologra a Hyper Heat kültéri egységekkel bármelyik beltéri kombinálható, így nem kell kompromisszumokat kötni.

Midea

Kiemelkedő ár/érték arányú készülékekkel rukkolnak elő minden évben, 2018-ban például a Blanc sorozat volt az abszolút bestseller.
Új hűtőközeg, wifi funkció, oldalirányú légterelés, szép beltéri egység egy teljesen reális, megfizethető áron 3 év teljeskörű, 5 év kompresszor garanciával.
Egy másik brand támogatásáért, gyártásáért is felelősek, az MDV készülékek is a Midea gyártósorairól származnak, de árban még kedvezőbbek.

Nos? Melyik márkatípus felel meg Önnek a legjobban? ;)

Szerkesztő átváltása Állapot Kategória * Kiemelt Hozzáférés Nyelv Címkék Joomla! 3.8.12 — © 2019 Villám Klíma Megtekintés0regisztrált2Adminisztrátorok0ÜzenetekKilépés