Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

A klímák sok műszaki terméktől eltérően olyan berendezések, melyek összetett rendszerekből állnak, forgó-mozgó, elektromos és hűtőgázzal feltöltött, tömített egységek.
A működésük során számos hibalehetőség előfordulhat, melyek általában a legrosszabb pillanatban mondanak csődöt, illetve jelentős költséggel javíthatóak.
Most járjuk végig a következőkben, hogy miért érdemes minőségi és megbízható klímát vásárolnunk.

Miért érdemes minőségi klímaberendezést vásárolni?

A minőségi klímák sajátossága, hogy rendkívül üzembiztosan és évtizedes távlatokban is megbízhatóan képesek ellátni a feladatukat, a szervizelésük megoldott, az alkatrészek pedig beszerezhetőek.

Az egyik legfontosabb szempont, amennyiben fogyasztóként tekintünk a klíma megvásárlására, a folyamatos biztonságérzet, hogy minőségi terméket vásároltunk, ami értékállónak bizonyul majd a későbbiekben is.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy klíma megvásárlásakor? 

Az legfontosabb tényezők, hogy
- a klíma működési paraméterei ne változzanak,
- ne romoljanak az időmúlásával,
- ne legyen hangosabb a kültéri egység,
- ne emelkedjen meg az áramfogyasztás,
- ne változzon a komfortérzet.

A jó klíma az évek múlásával is pontosan azon a műszaki színvonalon működik, mint a felszerelés napján, nem zúg, nem kapcsol ki és be, tehát megbízhatóan működik.

Minőségi klíma szervizelése mellett szól

A márka nélküli, ismeretlen gyártótól származó klíma javítását senki sem vállalja el, mert sem alkatrésze nincs sem típusismerete.
Az igazság az, hogy senki sem szeret kísérletezni és barkácsolgatni a drága idejében.

Érdemes tudni!

Az alsóbb árkategóriás klímák általában olcsóbb polímerekből készülnek és 4-5 éves használat után már egy UV napsugárzástól besárgult beltéri egységet láthatunk majd a lakás közepén, ami nem egy esztétikus látvány.

A fentiek tükrében javaslom, hogy mindig biztos szervízháttérrel rendelkező és a klímatechnikában ismert gyártó termékét szabad csak megvásárolni, hogy ne legyen az olcsó választás végül egy nagyon drága döntés.