Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Kisebb munkálatokon keresztül egészen a nagyobb projektekig profi társra talál bennünk.

Amiben profi segítséget tudunk nyújtani: Nyílászárók beszerelése, épületgépészet, festés, mázolás, lakberendezési szaktanácsadás, komplett felújítás, villanyszerelés, burkolás, vízvezeték rendszerek kiépítése, csatornarendszerek kiépítése, parketta vagy laminált padló lerakás, stb...

 

Lakásfelújítás tulajdonosi szemlélettel

Több éves szakmai múltra visszatekinthető csapatunk tulajdonosi szemlélettel dolgozik. Fontos, hogy az általunk elvégzett munka évek múlva is megállja a helyét és jó érzéssel töltse el mikor átveszi.

Nálunk a nyílt és érthető kommunikáció alapelvárás. Tudjuk, hogy milyen problémákkal kell szembenéznie manapság egy átlagos céggel és, hogy mekkora anyagi veszteséggel is járhat, ha nem jó céget választ.

Mi éppen ezért teljes felelőséggel dolgozunk és garanciát vállalunk az általunk végzett munkálatokra.

 

Kisebb felújításoktól egészen a komplett lakásfelújításig

Az sem baj, ha csak körvonalát látja elképzeléseinek mert mi segítünk azt pontosítani. Manapság egyre fontosabb, hogy a felújítandó lakás 5 év múlva is olyan megjelenéssel bírjon mely megfelel az aktuális trendeknek és a mindenkori megrendelői igényeknek.

 Az ötleteléstől kezdve a tervezés folyamatán át a komplett kivitelezésig megbízható, stabil partnerre talál bennünk, akik arra szakosodtak, hogy az Ön érdekeit nézzék és a legjobbat nyújtsák.

 

Dolgozzunk Együtt, keressen minket bizalomal!

Telefonszám: +36 70/458-2230
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.