Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Az épületgépészetről

Az épületekben található különféle funkciójú csőhálózat rendszerekkel foglalkozunk.

Az épületgépészet az épület emberi használatához elengedhetetlen alapvető lényelemmel és komforttal való ellátásától (vízellátás, csatornázás, fűtéstechnika) egészen a klimatizálásig is kiterjed. 

Épületgépészeti szolgáltatásaink magába foglalják a vízellátás, csatornázás, fűtéstechnika és klímatizálási folyamatok professzionális megtervezését és kivitelezését.

Elhivatottak vagyunk, hogy komfortérzetét maximalizálva, magas minőségben elvégezve munkánkat évek múlva is tökéletesen működő rendszereket adjunk át.

 

Épületgépészeti szolgáltatásaink

Az alábbi területeken kimagasló segítséget tudunk nyújtani:

  • Vízállátás és csatornázás
  • Gázellátás
  • Légtechnika
  • Fűtéstechnika

 

Miért érdemes minket választani, ha profi épületgépészt keres?

Olyan megoldásokat nyújtunk, melyekkel optimalizálhatja a költségeit. Például télen akár megfelezheti fűtésszámláját ha igénybe veszi az általunk javasolt klímakészüléket, klímaszerelési szolgáltatásokat és a h tarifát.

 

Környezetbarát, modern rendszerekkel dolgozunk és célunk, hogy a Ön maximális kiszolgálásban részesüljön figyelembe véve a magas fokú energia takarékosságot is.

Keressen minket bizalommal!

Telefonszám: +36 70/458-2230
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.