Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Minden amit a gipszkartonozásról tudni kell.

 

 

 

A gipszkartonról:

A gipsz teljesen semleges, illatmentes és nem éghető és nem mérgező anyag. A belőle elkészült gipszkartonok kiváló komfortérzetet bisztosítanak meleg tapintásuk miatt és kiválóan alkalmasak acél és fa szerkezetek burkolására.

Porózus szerkezete miatt szükség esetén képes felvenni a levegő páratartalmát, melyet száraz idő esetén visszaszivárogtat a levegőbe, biztosítva ezzel a kiegyenlítettséget.

 

 

A gipszkartonozás előnyei:

A hagyományos szerkezetekhez képest olcsóbb. Ráadásul mivel nincs nedvességtartalma a szerelés után nincs kiszáradással kapcsolatos várakozási idő így azonnal festhető is. Ráadásul nagyon kevés hulladékkal jár a szerelés így a takarítás minimális.

A gépészeti és villanyszerelési vezetékeket el lehet vezetni az álmennyezet felett és a falakban is. A gipszkarton fal könnyed súlya miatt szinte bárhova beépíthető, olyan helyekre is, ahol a fal építése nem kivitelezhető.

 

 

Gipszkartonozási megoldások:

A gipszkartonozásnak számos típusa van például: Állmennyezet gipszkartonozás, válaszfal gipszkartonozás, előtétfal gipszkartonozás, szárazvakolat gipszkartonozás...