Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Festék trendek 2020-ra.

Mint minden évben lakberendezők, tervezők, dizájnerek és a legnagyobb festékgyártó vállalatok képviselői speciális konferenciákon gyűlnek össze.

Kik határozzák ezt meg? 

A helyszínek mindig sokatmondóak: Milánó, Párizs, New York és más olyan nagyvárosok, amelyek számos dizájnnal, divattal kapcsolatos rendezvénynek és kiállításnak adnak helyet. A fent említett speciális konferenciákon dől el, hogy a következő évben melyek lesznek a lakberendezés színtrendjei, melyek azok a falfestékek, amelyek 2020-ban ultradivatossá teszik az otthonunkat. 

 

Milyen színek lesznek meghatározók jövőre? 

Mint ahogy idén sem, szokás szerint nem egyetlen szín lesz divatos 2020-ban sem. Változatos színek és árnyalatok közül választhatunk majd – ami a közös bennük, hogy nagyszerűen kiemelik a használni kívánt dekorációt. Nem nyomulnak túlságosan az előtérbe, a visszafogott és semleges árnyalatok lesznek a legtrendibbek. Kifinomult hatásokhoz nagyszerűen lehet majd őket alkalmazni, illetve remekül tudjuk majd a segítségükkel a kedvenc tárgyainkat hangsúlyossá tenni.

Menta

Nagy esélyesként indul az év színe versenyben is: a menta a zöld egy igen előnyös, friss árnyalata. Nyugalmat árasztó, pihentető szín, igazi jolly joker egy otthon számára. A menta a világtól való visszavonulás, a csend, a relaxálás színe, a segítségével otthonából a béke szigetét varázsolhatja.

Francia vanília

A sárgának és árnyalatainak megvan az az előnyük, hogy finom meleg hangulatot teremtenek, ezért egyszerűen nem képesek kimenni a divatból. A francia vanília a sárgának egy világos, halk változata, ami nemcsak a szemnek kellemes, de optikailag még a teret is növeli!

Mogyoró

Egy másik remek szín azok számára, akik a falfesték terén is a nyugodt, csendes, visszafogott tónusokra szavaz. Mivel a bézs egy sötétebb árnyalata, akár semlegesnek is mondhatjuk, különösen szépen harmonizál a természetes fa színével, a faburkolatokkal és -bútorokkal.

Szürkészöld

A zöld 2018 óta uralja a falfesték trendeket, és úgy tűnik, jövőre sem fogják megfosztani a trónjától. A szürke tökéletesen kiegészíti ezt a friss színt: egy leheletnyit visszafogottabb lesz, mégsem egyhangú. Remekül társítható más színekkel.

Meleg szürke

Egy másik semleges és megnyugtató szín, amit szívesen látunk majd a lakásunkban. A szürke a semleges színek királynője, nyilván nem hiányozhat a 2020-as trendi falfestékek közül. Remek opció azok számára, akik nem kedvelik a világos falfesték színeket, minimalista és modern belsőkhöz tökéletes választás.

Minél több kék

Sokan hallani sem akarnak a kékről, amikor falfestéket választanak, a szín hideg érzete miatt. Ettől nem kell félni a kék meleg árnyalatai esetében: nyugodtan be lehet vállalni mondjuk egy fal esetében. Kezdetben:) Mert az igazán trendi az lesz, ha több árnyalatú kéket kombinálunk egyetlen helyiségben!