Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

A siker alapja

A sikeres munka alapja a megfelelő ütemezés.  

Mekkora a festendő felület?

A legnyilvánvalóbb tényező a házad mérete. Egy kúria festése sokkal tovább tart, mint egy sorházbeli lakrészé.  Egy szakember meg tudja becsülni, hogy meddig fog tartani a munka, ha kiszámítod, hogy nagyjából hány négyzetmétert kell lefesteni, A külső felület jellege és a rétegek száma is befolyásolja a szükséges időt.

Milyen állapotban van?

Már tudjuk, hogy mekkora felületről lenne szó de milyen állapotban van? Esetleg pereg a vakolat? Korhadtak a fából készültek a szegélyek, vagy lepattogzik a festék? A kopott és  sérült felületek előkészítése sokáig is tarthat. Ne feledd, hogy minél rosszabb állapotban van a homlokzat, annál tovább tart a munka.

Nehezebb lehet a munka,ha minél több ajtó és ablak van a házon mert a szegélyeket nehezebb lefesteni. 

Kiszámíthatatlan időjárás?

Célszerű elkerülni a szélsőséges időjárási körülményeket,hogy a homlokzatfestés eredményes legyen.Nem festünk esőben, de célszerű elkerülni a nagyon meleg és a nagyon hideg időszakokat is.Ezek is befolyásolhatják, hogy a festék mennyire tapad rá a felületre.

Ki fogja elvégezni a munkát?

Egy négyzetméternyi nyílt felületet egy szakember rendszerint 30 másodperc alatt fest le  – ezt a tempót mások nehezen tudják tartani. Annak megvan az az előnye ha azonban magad csinálod,, hogy a normál munkaidő után is tudod folytatni a munkát, ha kevés az idő az egész feladatra.