Keressen bizalommal: +36 70/458-2230

Teljes kivitelezés, felújítás

Tudd meg, hogyan tisztíthatod és tárolhatod az ecseteid!

Az ecsetek tisztítására és tárolására vonatkozó környezetbarát útmutató!

Hogy maradnak szépek és frissek ecseteink? 

Reggelig frissen szeretnénk tartani az ecseteket mert festési projekt közepén vagy? Nincs szükség az alapos tisztításra. Egyszerűen csavarjuk a festőecsetek és a henger fejét háztartási fóliába, vagy tekerjük légzáró műanyag zacskóba! A nyelénél zárd le papírszalaggal, és így akár két napig is tárolhatod száraz helyen.

Amikor befejeztük a festést akkor , ideje rendesen megtisztítani az ecseteket és hengereket! Először távolítsuk el a festéket róluk!

Vízbázisú festék használata után , egyszerűen áztassuk az ecsetet vagy a hengert meleg vízben körülbelül 2 órán át. Szárítsuk meg egy tiszta törlőkendővel, és száraz helyen tároljuk a jövőbeni használathoz.

Oldószer alapú festékeket használsz? Önts egy keveset az oldószer alapú tisztítóból (ez a helyi háztartási boltban kapható) egy kis üvegbe vagy edénybe, és nyomd neki az ecsetet az oldalaknak, hogy a tisztító eljusson a sörték aljához. Áztasd körülbelül 2 órán keresztül, szárítsd meg egy tiszta ronggyal, és tárold száraz helyen a jövőbeni használathoz!

Ne önts oldószereket a lefolyóba! Miután befejezted az ecsetek tisztítását, tegyél egy fedelet az üvegre vagy az edényre, és hagyd úgy 24 óráig. Ha a festék lesüllyedt az aljára, a maradék oldószeres tisztítót beleboríthatod a palackba a jövőbeni használathoz. Hagyd, hogy a festék teljesen megszáradjon az üvegben, mielőtt kidobod a szeméttárolóba. Próbáld a lehető legkisebb üveget vagy edényt használni, hogy az oldószer felhasználását minimumon tartsd – a bolygó megköszöni!

Dolgozzunk Együtt, keressen minket bizalomal!

Telefonszám: +36 70/458-2230
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.